Uw verbouwing, onze expertise

Bouwbedrijf W.A.Z. staat voor u klaar bij diverse werkzaamheden, van nieuwbouw tot verbouw en het plaatsen van kozijnen. We bieden oplossingen op maat die passen bij uw wensen en budget. Met een focus op mogelijkheden streven we naar een succesvolle samenwerking. Voor vakmanschap en betrouwbaarheid bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ontdek hoe we samen verder kunnen komen en uw droombouw werkelijkheid kunnen maken.

dakkapel door bouwbedrijf waz

DAKOPBOUW

Een dakkapel kan een fijne toevoeging zijn aan uw woning. Dit creëert snel en goedkoop meer ruimte in uw slaapkamer of zolder. In veel gevallen is dat voldoende maar soms is er meer nodig. Dan kan optoppen of een nokverhoging uitkomst bieden.

Lees meer over dakopbouw
aanbouw door bouwbedrijf waz

NIEUWBOUW

Soms volstaat de huidige woonsituatie niet meer en is het tijd voor iets nieuws. Dit kan een nieuwe serre of een schuur zijn maar ook de complete woning. Wij ontzorgen het hele proces van het maken van bouwtekeningen en regelen van vergunningen tot de realisatie en oplevering.

Lees meer over nieuwbouw
huis verbouwen bouwbedrijf waz

HUIS VERBOUWEN

Zelfs binnen de muren van uw woning zijn er mogelijkheden zat om het geheel naar wens te maken. Dit kan door simpelweg een nieuwe vloer te leggen of ruimtes te vergroten door een muur te verwijderen of te verplaatsen. Al doet een nieuwe keuken met een kookeiland ook wonderen.

Lees meer over huis verbouwen
sanitair verbouwen bouwbedrijf waz

BADKAMER VERBOUWEN

De badkamer is de plek waar u uw dag start. Dan is het fijn als deze plek in huis aangenaam en functioneel is. Een andere tegel in de badkamer kan zeker het verschil maken maar is niet altijd voldoende om het af te maken. Een badkamer renovatie met inloop douche of bad is wat uw droombadkamer compleet maakt.

Lees meer over huis verbouwen
kunststof kozijnen plaatsen bouwbedrijf waz

KOZIJNEN PLAATSEN

Veel oudere huizen zijn gebouwd met houten kozijnen en enkelglas. Deze kunnen na verloop van tijd aan vervanging toe zijn. Door het plaatsen van duurzame kunststof kozijnen met dubbelglas krijgt het huis een modernere look en neemt het onderhoud en de stookkosten af.

Lees meer over kozijnen plaatsen
verbouwen bouwbedrijf waz

KLEIN KLUSWERK

In en om het huis zijn er zat klusjes om uit te voeren. Vaak is worden deze klusjes uitgesteld vanwege tijdsgebrek of het niet hebben van het juiste gereedschap. Goed onderhoud van uw huis is belangrijk voor het behouden van het wooncomfort. Wij staan paraat voor iedere losse drempel of lekkende kraan.

Neem contact met ons op