Terug naar het overzicht

Zolderverbouwing

Delft

Na de zolderverbouwing in Delft straalde de verlichting op de trap met een warme gloed. De treden werden zorgvuldig geaccentueerd, waardoor de weg naar boven een uitnodigende sfeer kreeg. Bovenaan de trap opende zich een nieuwe wereld van mogelijkheden.

De slaapkamer baadde in een aangenaam licht, dankzij de zorgvuldig geplaatste lampen. Een stenen wastafel met verlichting gaf de ruimte een vleugje luxe, terwijl de inloopdouche een oase van ontspanning bood. Hanglampen sierden het schuine plafond en creëerden een speels effect. Het vernieuwde sanitair bracht frisheid en comfort. De deuren, gemaakt van gerecycled hout, voegden een vleugje duurzaamheid toe aan de ruimte.

Tot slot werd een studeerkamer ingericht, compleet met een bureau bij het raam, waardoor natuurlijk licht de perfecte werkomgeving creëerde. Het huis was nu verrijkt met een prachtige en veelzijdige nieuwe ruimte.



Bekijk ook onze andere projecten

Beneden verdieping verbouwing in Oud-Albas door bouwbedrijf waz

Beneden verdieping verbouwing in Oud-Albas

Bekijk project
Woonkamer verbouwing in Groot-Ammers door bouwbedrijf waz

Woonkamer verbouwing in Groot-Ammers

Bekijk project
Huis verbouwing en nokverhoging in Gouda door bouwbedrijf waz

Huis verbouwing en nokverhoging in Gouda

Bekijk project